Styrekurs i profesjonelt styrearbeid

08. oktober arrangerer Kirkenes Næringsforening styrekurs i profesjonelt styrearbeid.

Kurset vil ha en varighet på ca. 6 timer, med start klokken 12:00 og avslutning klokken 18:00. 

Sted: Nothing Hill, Dr. Palmstrømsvei 15

Pris:

Medlemspris4 499 kr
Ordinær pris7 999 kr
Påmelding er bindene. Pris forbeholdt støtte fra Samfunnsløftet. Forbehold om kansellering ved for få påmeldte.

Styrekurset blir gjennomført av Styreforeningen, som har fått gode tilbakemeldinger for sine styrekurs. Dette er en gylden anledning til å kunne ta styrekurs i Kirkenes, uten reising og uten webkamera! 

Dette er et nyttig kurs for alle styremedlemmer, varamedlemmer og observatører, daglige ledere og eiere i alle typer selskap, virksomheter og organisasjoner – både bedrifter, men også kommunestyrer, stiftelser og lag, politiske partier, og medlemmer i valgkomiteer, valgstyrer og ellers andre som er delaktig i prossesser knyttet til styrearbeid. Er du ikke i et styre men kunne tenkte deg å blitt styremedlem? Kanskje dette er tyngden du trenger for å få foten innfor døra?

Om kurset: 

Profesjonelt styrearbeid kombinerer det vesentlige regelverket med praktiske problemstillinger og avklaringer opp mot virkelighetens utfordringer. Kurset bygger på aksjelovens, allmennaksjelovens og annen sentral lovgivning, samt aktuelle forskrifter som vedrører styrearbeid og styremedlemmer i selskaper, organisasjoner og virksomheter

Kursets hovedpunkter:

Innledning – felles rammer og regelverk – forankringen for: «styret»

Del 1: Styrets organisatoriske plassering og overordnede funksjoner

Del 2: Styresammensetting – hvem velges hvor, når, hvordan, av hvem og til hva?

Del 3: Styrets oppgaver og ansvarsområder i praksis – «jobben vår!»

Del 4: Styrets struktur og formalia: Rapportering, Styreprotokoll, Styreinstruks, Styreplan, Retningslinjer for styrearbeid, Vedtekter m.m

Del 5: Nærmere om «Profesjonelt styrearbeid”

Forbehold om endringer, pris er forbeholdt at vi får støtte fra Samfunnsløftet, og forbehold om kansellering om for få melder seg på. 

Skroll til toppen