Oppstart av Praktisk Entreprenørskap og Eldre & Livsmestring

Slutten av august måned markerte en viktig milepæl med oppstarten av to betydningsfulle studier: Praktisk Entreprenørskap ved Universitetet i Tromsø (UiT) i Kirkenes, og Eldre & Livsmestring ved Fagskolen i Nord. Begge kursene har som mål å styrke lokalsamfunn gjennom praktisk kunnskap og innovative tilnærminger til dagens utfordringer.

Praktisk Entreprenørskap-kurset, utviklet i samarbeid med flere aktører, samler 12 engasjerte studenter fra ulike fagbakgrunner. Studentene skal jobbe med å finne løsninger på regionale problemstillinger gjennom innovasjon. Vi ønsker å rette en spesiell takk til Jan Onarheim for hans initiativ, samt Lars Ailo Bongo for sin dedikasjon og kunnskap. Hopscotch Canvas AB har også bidratt med en spennende læringsmetodikk, og mentorene stiller med verdifulle erfaringer og veiledning.

Samtidig startede Eldre & Livsmestring-studiet ved Fagskolen i Nord, hvor fokuset ligger på å utvikle ferdigheter og kunnskap om hvordan man kan bidra til økt livskvalitet for eldre. Vi takker Elisabeth Evjen for å komme til Kirkenes på første fysiske samling for å dele ut av sin kunnskap. Dette studiet er viktig for å møte behovene i en aldrende befolkning, og vi ser frem til hvordan dette vil bidra til kompetanseheving i helsesektoren.

Vi gleder oss til å følge utviklingen av begge studiene og ønsker alle deltakerne lykke til!

Skroll til toppen